Info

   Yleistä

Asun Porvoossa, joten alueeni koostuu Porvoosta ja lähiympäristöstä n. 30 km säteellä. Olen työskennellyt vuosikymmenten aikana kaupan alalla, kodinhoitajana, kirvesmiehenä ja kiinteistönhoitajana jokaisella osa-alueella hyvin menestyen. Toimin kiinteistönhoidossa esimiehenä. Tarjoan vuosien aikana kertynyttä ammattitaitoani ja laajaa osaamistani luottamuksella asiakkailleni. 

Tarjoan palveluita, joilla tuen asiakkaan päivittäistä arkea. Kuten esim. kaupassa käynti, pyykin pesu, siivous, taloustyöt yleensä(tiskaaminen, roskien vienti) ja pihatyöt. Sitten tarjoan talonmiespalveluita esim. ruohonleikkuu, haravointi, muut piha-/puutarhatyöt, lumityöt (käsin),hiekoitus (käsin), pieniä huoltotöitä(esim. lampun vaihtoa, patteritermostaatin vaihtoa, taulujen asennusta, huonekalujen kokoamista). Tarjoan  myös mökkitalkkarinpalveluita, joita ovat mm. ruohonleikkuu, muut piha-/puutarhatyöt, kauppa-asiointi, pienet remontoinnit, pienet maalaustyöt, lumityöt(käsin), mökin+saunan lämmitys, mökin kesänviettokuntoon laitto, tarkistuskäynnit, mökin ja saunan siivous. Apua saavat niin  ikääntyvät, liikuntarajoitteiset kuin muuten kiireiset henkilöt. 

Ota yhteyttä. niin räätälöimme palvelun juuri Sinulle sopivaksi! Palvelu voi olla viikottain tai kuukausittain tapahtuvaa tai yksittäinen kertakäynti. Pienestäkin työstä voi olla suuri apu!

Tarkistuskäynnistä aina raportti viestinä tai puhelimitse.

Kotitalousvähennys:  Vuonna 2020 teetetyissä töissä kotitalousvähennyksen maksimi on 2 250 euroa. Omavastuu on 100 euroa vuodessa. Kun maksat työstä yritykselle, saat vähentää 40 % vähennykseen oikeuttavan työn arvonlisäverollisesta hinnasta.   Kotitalousvähennyksen saa vain työn osuudesta.

Kotitalousvähennys on henkilökohtainen. Voitte siis saada puolisosi kanssa vähennystä yhteensä 4 500 euroa (vuoden 2020 töistä).

 Kotitalousvähennystä esimerkiksi seuraavista kotitaloustöistä:

  • siivous
  • ruuanlaitto
  • pyykinpesu, silitys ja muu vaatteiden huolto
  • piha-alueen ja puutarhan hoito
  • lumenluonti.

https://www.vero.fi/henkiloasiakkaat/verokortti-ja-veroilmoitus/tulot-ja-vahennykset/kotitalousvahennys/taulukko_kysytyimmista_kotitalousvahenn2/