Info

   Yleistä

Asun Porvoossa, joten toimin Uudenmaan alueella (Porvoo ja lähiympäristöstä). Olen työskennellyt vuosikymmenten aikana kaupan alalla, kodinhoitajana, kirvesmiehenä ja kiinteistönhoitajana jokaisella osa-alueella hyvin menestyen. Toimin kiinteistönhoidossa esimiehenä. Tarjoan vuosien aikana kertynyttä ammattitaitoani ja laajaa osaamistani luottamuksella asiakkailleni. 

Tarjoan palveluita, joilla tuen asiakkaan päivittäistä arkea. Kuten esim. kaupassa käynti, pyykin pesu, siivous, taloustyöt yleensä(tiskaaminen, roskien vienti) ja pihatyöt. Sitten tarjoan talonmiespalveluita esim. ruohonleikkuu, haravointi, muut piha-/puutarhatyöt, lumityöt (käsin),hiekoitus (käsin), pieniä huoltotöitä(esim. lampun vaihtoa, patteritermostaatin vaihtoa, taulujen asennusta, huonekalujen kokoamista). Tarjoan  myös mökkitalkkarinpalveluita, joita ovat mm. ruohonleikkuu, muut piha-/puutarhatyöt, kauppa-asiointi, pienet remontoinnit, pienet maalaustyöt, lumityöt(käsin), mökin+saunan lämmitys, mökin kesänviettokuntoon laitto, tarkistuskäynnit, mökin ja saunan siivous. Apua saavat niin  ikääntyvät, liikuntarajoitteiset kuin muuten kiireiset henkilöt. 

UUTTA!! Olen suorittanut Isännöinnin ammattitutkinnon (IAT) ja tämän myötä tarjoan myös isännöinnin palveluita.

Ota yhteyttä. niin räätälöimme palvelun juuri Sinulle sopivaksi! Palvelu voi olla viikottain tai kuukausittain tapahtuvaa tai yksittäinen kertakäynti. Pienestäkin työstä voi olla suuri apu!

Tarkistuskäynnistä aina raportti viestinä tai puhelimitse.

Kotitalousvähennys:  Vuonna 2022 kotitalousvähennyksen maksimisumma on 2 250 euroa, jonka saa silloin, kun työn osuus on ollut vähintään 5875 euroa. Kotitalousvähennyksen omavastuu on 100 euroa. Voit vähentää 40 % yritykselle maksettavan työn arvonlisäverollisesta hinnasta. Vähennyksen määrä ei ole muuttunut vuodesta 2020. 

Kotitalousvähennys on henkilökohtainen. Voitte siis saada puolisosi kanssa vähennystä yhteensä 4 500 euroa (vuoden 2021 töistä). Saat kotitalousvähennystä, kun työ tehdään: A) omassa kodissa, B) vapaa-ajan asunnossasi sekä C) vanhempiesi tai isovanhempiesi kodissa

 

 Kotitalousvähennystä esimerkiksi seuraavista kotitaloustöistä:

  • siivous
  • ruuanlaitto
  • pyykinpesu, silitys ja muu vaatteiden huolto
  • piha-alueen ja puutarhan hoito
  • lumenluonti.

https://www.vero.fi/henkiloasiakkaat/verokortti-ja-veroilmoitus/tulot-ja-vahennykset/kotitalousvahennys/taulukko_kysytyimmista_kotitalousvahenn2/

3.8.2022 SAIRASTUMISENI JOHDOSTA EN TÄLLÄ HETKELLÄ VOI OTTAA TYÖTILAUKSIA. ILMOITAN KUN TAAS VOIN.